30.08.2009

Jose Mourinho'dan İnciler - 4


İtalya'da bu akşam oynanan Milano derbisinde Inter deplasmanda oynamasına rağmen sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu maçtan sonra görüldükü bu sezon Milan'dan pek fazla bişey beklemek, ve şampiyonluk yarışının içinde olduğunu söylemek yanlış olacak. Juve ve Inter başabaş yarışacak gibi.

Jose Mourinho büyük bir kumar oynayarak henüz 2 gün önce sözleşme imzalayan Sneijder'i ilk 11'de başlattı. Mourinho'da maç sonu düzenlenen basın toplantısında özellikle bu konuya vurgu yapmış:

"Futbol güzel çünkü her şeyi kazandığınız ve her şeyi kaybettiğiniz zamanlar oluyor. Eğer bugün kaybetmiş olsaydık, Wesley Sneijder'i oynattığım için beni öldüreceklerdi"

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile aynı grupta eşleşmelerini de değerlendiren Mourinho, Milan'ın hocası Leonardo'ya tavsiyede bulunmayıda ihmal etmedi.

"Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya karşı oynayacağımız karşılaşma aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde bize kim olduğumuzu söyleyecek. Milan Teknik Direktörü Leonardo'ya kendine güvenmesini ve hayatın devam ettiğini söyledim"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails