27.08.2009

Su Molası mı, İftar Molası mı ?

Sivasspor'un Shaktar Dontesk ile perşembe günü oynayacağı Uefa Avrupa Ligi rövanş maçı, Ukrayna ekibinin Cuma günü oynanacak Süper Kupa maçı nedeni ile salı gününe alınmıştı. Bu sebeple Süper Lig'de geçen hafta sonu oynanması gereken Sivasspor-Denizlispor maçı da 2 Eylül'e ertelenmişti.

Hafta sonunu boş geçirmek istemeyen ve bu sebeple Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayan Denizlispor sahadan 4-0 galip ayrıldı. Malumunuz Ağustosa ayında hakemler lig maçlarında kendi insiyatiflerine göre sıcaktan dolayı su molası veriyorlar. Buraya kadar herşey normal.

İlginç olan ise hakemin 25. dakikada hakemin tam su molası verdiği anda akşam ezanının okunması. Bazı kişiler maçın 16. dakikasında zaten su molası verildiğini ve 25. dakikadaki bu su molasının iftarı açmak için verildiğini söylese de maçın hakemi bunun tesadüf olduğunu söylüyor.

Bu LİNKTEKİ videodan maçın o anki ilginç anına şahit olabilirsiniz. Gerçekten ezan ile mola anının denk gelmesi tesadüfmü yoksa hakem oruç tutan futbolcular vardır belki diye iftar molasımı verdi ? Karar sizin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails