19.08.2010

PES (Pro Evulotion Soccer) 2011 Fragmanı!




















İlk göz ağrım FIFA oyunu idi inkar etmeyeceğim. Play Station'da oynadığım ilk oyun olan FIFA 99 bana futbol oyunlarını sevdiren oyun olmuştu. Daha sonra hayatımıza 'Pro Evulotion Soccer' halk dilinde 'PES' girince açık konuşayım FIFA oyunlarının yüzüne bile bakmıyorum.

Her sene bir önceki seneye göre daha fazla zevk aldığımız bu oyunda KONAMI işi biraz daha abartarak 2011'de çıkacak oyunu biraz daha gerçekleştirmiş.

Videodan anladığımız kadarı ile ikili mücadelerde daha fazla sertlik yaşanacak. Paslarda, şutlarda, hatta taçlarda bile artık topun hızını farklı bir şekilde ayarlayacağız.

Fragmanda dikkat çeken bir diğer şey ise Messi'nin ve bazı futbolcuların yaptığı çalımlar ve özel hareketler oldu. Bu oyuna belki yetişemeyecek ama PES 2012'de Stjarnan takımının gol sevinçlerinin oyunda olmasını bekliyorum.

Turkcell Süper Lig'in hala yer almadığı oyunda bu sezon Brezilya Ligi de oynanabilir ligler arasına dahil edilmiş. Belki Süper Lig yok ama Sercan Yıldırım'ın şampiyon olduktan sonra FourFourTwo dergisine verdiği mini röportajda söylediği gibi artık Bursaspor'da PES oyununda olacak :))

Bu arada oyunun en geç Kasım ayının ortasında raflardaki yerini alacağını da son olarak ekleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails