18.06.2011

Liverpool 2011-2012 Sezonu 3. Forma!

İngiltere Premier League '2011-2012 Sezonu' Fikstürü!

Bugün yapılan fikstür çekimi ile İngiltere Premier Lig'de gelecek sezonun 38 haftalık maç takvimi belli oldu. 13 Ağustos 2011 tarihinde başlayan sezon, bu yaz Euro 2012'nin olması nedeni ile 13 Mayıs 2012 tarihinde sona erecek.

Son şampiyon Manchester United, sezonu West Bromwich Albion deplasmanında açacak. 2009-2010 sezonunu 2. sırada tamamlayan Chelsea ise ilk hafta Stoke City'e konuk olacak. Arsenal sezonu Newcastle United deplasmanında açarken, Liverpool ise sahasında Sunderland ile oynayacak.

Sezonun derbi niteliğindeki ilk maçı 2. haftada Emirates Stadyumu'nda Arsenal ile Liverpool arasında oynanacak. Aynı hafta Manchester United kendi sahasında Tottenham ile oynarken 3. hafta yine sahasında Arsenal ile oynayacak.

Kritik maçların ilk haftalara sıkıştığı İngiltere'de 5. haftada da Manchester United yine iç sahada Chelsea ile karşılaşacak. Aynı hafta Liverpool-Tottenham maçının da olduğunu belirtelim.

7. hafta ise hem Merseyside hem de Kuzey Londra derbisi oynanacak. Everton, Goodison Park'ta Liverpool'u, Tottenham da White Hart Lane Stadı'nda Arsenal'i konuk edecek 1 Ekim'de oynanacak bu haftada.

15 Ekim'de oynanacak olan 8. haftada ise Premier Lig'de derbiden de öte bir maç var. Liverpool kötü gittiği sezonlarda bile şansının tuttuğu Manchester United'ı konuk edecek. Ertesi hafta Old Trafford'ta Manchester derbisi olduğunu da hatırlatalım.

10. haftada Chelsea, Arsenal'i konuk ederken, 12. haftada ise ligin diğer iddialı takımı Liverpool ile sahasında oynayacak.

İngiltere Premir Lig'de ilk hafta oynanacak maçlar şu şekilde;

Blackburn v Wolverhampton
Fulham v Aston Villa
Liverpool v Sunderland
Manchester City v Swansea City
Newcastle United v Arsenal
QPR v Bolton
Stoke v Chelsea
Tottenham v Everton
West Brom v Manchester United
Wigan v Norwich

38 haftalık tüm fikstüre ise şuradan ulaşabilirsiniz.

17.06.2011

R.Madridli Futbolcular Sizi İspanya'ya Çağırıyor!


Futbol sezonunun sona ermesi ile tatil sezonu başladı. Turist çekmek isteyen Madrid şehri yetkilileri Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcularını reklamda kullanarak şehri yabancı turistlere tanıtım yolunu seçmiş.

Reklamda Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Xabi Alonso, Di Maria, Kaka, Benzema, Khedira, Ramos ve Marcelo yer almış.

Benim bütçem ülke dışında bir tatile yetmez ama cüzdanı dolu olan kişiler için bu reklam güzel olmuş. Benim param olsa İspanya'da gideceğim ilk şehir Barcelona olur orası ayrı :)
Related Posts with Thumbnails