7.03.2011

İnsan Düşmanına Yapmaz Bunu!

Haftasonu Premier Lig iki ezeli rakip Liverpool ve Manchester United'ın kapışmasına sahne oldu.

Haftaiçi erteleme maçında Chelsea'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan Manchester United, Anfield Road Stadı'nda da Liverpool'a 3-1'lik skorla boyun eğerek 1 gün önce sahasında Sunderland'le 0-0 berabere kalan Arsenal'in puan kaybını değerlendiremedi.

Liverpool ise Kenny Dalglish yönetiminde çıktığı 2. büyük maçtan da galip gelmesini bildi. Şampiyon olamasa da bu tür maçlarda başarılı bir performans sergileyen 'Kırmızılar' 1 ay önce de Chelsea'yi deplasmanda mağlup etme başarısını göstermişti.

Maçta hat-trick yapan Dirk Kuyt maça damgasını vuran isimlerin başında olsa da maçın 45. dakikasında yaşanan bir pozisyon maçtan sonra en çok konuşulan konulardan biri oldu.

1996'dan beri Liverpool forması giyen 33 yaşındaki Jamie Carragher bu dakika içinde Nani'ye çok sert bir faul yaptı ki insan düşmanına yapmaz böyle bir hareket. En baştaki resmi tıklayıp büyüttüğünüzde Nani'nin durumunun ne kadar içler acısı olduğunu fark edeceksiniz.

Geçen sezon sakatlık nedeni ile 2.5 ay sahalardan uzak kalan Nani sahayı gözyaşları içinde terk ederken Carragher'a hakem Phil Dowd sadece sarı kart vermiş. Akşam eve gittiğinde bu pozisyonun tekrarını seyrettiğinde rahat uyuyabilmiş midir çok merak ediyorum doğrusu.

Kesin birşey söylenmese de Nani'nin sezonu kapattığını söylemek için müneccin olmaya gerek yok. Benim görüşüm 6 aydan önce sahalara dönemez...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails