31.05.2011

Guardilo'ya Yıllık 36 Milyon Euroluk Teklif!

"Arap yağı bol bulunca orasına, burasına sürermiş" diye bir söz vardır ya tam da bu söze uygun bir haber olucak az sonra yazacaklarım.

Marca gazetesi, Barcelona'nın başında 3. sezonunu tamamlayan ve bu 3 sezonda tam 10 kupa (2 Şampiyonlar Ligi, 3 La Liga, 1 Kral Kupası, 2 İspanya Süper Kupası, 1 Süper Kupa, 1 Kıtalararası Kupa) kazanan Pep Guardiola için Katar milli takımının teklifte bulunacağını iddia etti.

2006 yılında futbolculuk kariyerini sonlandıran Guardiola 2003-2005 yılları arasında Katar'ın Al Ahli takımında forma giymiş, 2 sezonda 36 maçta 7 gol atarken Katar ülkesi tarafından da çok sevilen bir isim olmuştu.

2022 Dünya Kupası'nda ev sahibi olacak Katar'ın futbol federasyonu başkanı Hamad Bin Khalifa Bin Ahmed Al Thani, İspanyol teknik adamı 2013 yılında takımın başına geçirmek istiyor ve bunun için Guardiola'ya 1 yıl için 36 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Tabi bu iddialar Marca gazetesine ait. Bu iddialar ne kadar doğru, Guardiola bu teklife ne cevap verir bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Guardiola için dünyanın en iyi teknik direktörü diyemeyiz. En iyi teknik direktörü olsa bile yılda 36 milyon euro çok abartılı bir miktar be :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails