3.05.2009

EL CLAS"SIX"O VE 100.GOL


Günlerdir beklediğimiz maçı sonunda izleyebildik. Ama ne maçtı be...

İş dolayısıyla Trabzonspor maçını izlemek zorunda olduğum için maçın ilk yarısını kaçırdım. Tabi bir yandan internetten maçın skorunu da takip ediyorduk. Önce Real'in 1-0 öne geçtiği haberi geldi. Sonra ne olduysa o golden sonra oldu. Barcelona bir açıldı ki, Madrid'e acımadı. İlk yarı skoru 3-1...


Trabzon maçı bitti, eve geç dönücek olsakta maçın 2. yarısını izlememek olmazdı. Barcelona belli ki Chelsea maçını düşünüyor çok fazla gitmiyordu Real üstüne. Oyun rölantide giderken, hakemin başlattığı atakta Real farkı 1'e indirdi. İlk yarıdaki gibi Barcelona bu 1 gole 3 golle cevap vererek sahadan 6-2 galip ayrıldı.


Bu statta daha önce Barcelona, 6 gollü bir galibiyet almışmıdır, bilmiyorum ama bu maçı canlı olarak izleyebildiğimiz için kendimizi şanslı hissetmeliyiz. Daha kaç sene sonra böyle bir maça şahit oluruz bilemiyorum açıkçası.
Messi varken bu tür skorlara alışmamız gerek sanırım...

Maçtan önce ligde 94 golü bulunan Barcelona ligdeki gol sayısını 100 yaptı ve tarihe geçti. Ligin bitimine daha 4 maç var bu gol sayısı 110'ü geçer gibi gözüküyor. Komik olan durum ise bu 100. golü atma şerefine 100 golün 69'una sahip olan, Messi(23), Henry(19), Eto'o (27) üçlüsünden biri değil de ligdeki ilk golünü atan Pique'nin erişmesi.


Ntv Spor'a da ayrıca teşekkür etmek lazım. Beklediğimiz gibi maçı Ercan Taner anlattı; sürpriz bir şekilde Rıdvan Dilmen'in maçta yorumcu olması ve 90 dakika boyunca yaptığı güldüren yorumlar ile bu tarihi maçtan ekstra bir
keyif aldık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails