1.07.2009

Taraftarlar Rakip Kulübün Başkanını Dövdü!



Sakarya'nın Akyazı İlçesi Kazancı Stadyumu'nda dün oynanan Harunusta Spor - Eski Bedilspor maçında çıkan olaylar da, Harunusta Spor Kulübü Başkanı Engin Gedik kapıyı kırıp sahaya giren öfkeli taraftarların saldırısına uğradı. Başkanı ortalarına alan öfkeli taraftarların tekme tokat dövdüğü Kulüp Başkanı Engin Gedik'i jandarmalar güçlükle kurtardı

Alınan bilgilere göre hafta sonu Akyazı Kazancı Stadı'nda oynanan Harunusta Spor - Eski Bedilspor maçının son dakikalarında Harunusta Spor Kulüp Başkanı Engin Gedik rakip takım oyuncuları ile önce sözle tartıştı. Ardından iddialara göre sporcularla küfürleşen Harunusta Spor Başkanı Engin Gedik'i maçın hakemi saha dışına gönderdi.

Bu esnada tüm olup bitenleri izleyen yaklaşık 30 kadar Eski Bedilspor Kulüp taraftarı ile Başkan Engin Gedik saha çıkış kapısında yine küfürleşerek tartıştı. Tartışma sırasında öfkeli taraftarlar jandarmaların bulunduğu demir kapıyı zorlayarak içeri girmek istedi. Taraftarların saldıracağını anlayan Kulüp Başkanı Gedik kapıya yaslanarak taraftarların içeri girmesine engel olmak istedi. Ancak sayıları fazla olan taraftarlar jandarmanın da etten duvar oluşturduğu demir kapıyı zorlayıp içeri girerek spor kulübü başkanına tekme tokat saldırıp dövmeye başladı. Jandarmanın tüm engellemelerine rağmen rakip spor kulübü başkanını ortalarına alan öfkeli taraftarlar başkanı adeta linç ederek dövdüler. Ceketi parçalanan kulüp başkanını jandarmalar öfkeli taraftarların elinden aldığı sırada kulüp Başkanı Engin Gedik kendisine saldıran bir taraftarı dövmek isteyince ikinci kez saldırıya uğradı. Sille tokat dövülen Gedik'i olay yerine gelen takviye jandarma ekipleri kurtardı. Tüm bu olanlar kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Harunusta Spor Başkanı Engin Gedik maç esnasında rakip sporcularla tartıştığını bu nedenle de maçın hakemi tarafından saha dışına çıkarıldığını söyleyerek "Saha çıkış kapısından çıkarken de önce sözlü tacize uğradım. Sonra da kalabalık grup saldırdı" dedi. Öfkeli seyirciler ise Engin Gedik'in küfür etmesine sinirlendiklerini belirterek "Saha etrafında evler var. Ailelerimiz var. Saha dışına çıkarken neden küfür ediyorsun deyince Harunusta spor başkanı Engin Gedik bize hakaret etti" dedi.

Maç Harunusta Spor'un 2-1 galibiyeti ile sona ererken Harunusta sporlu futbolcular ve Başkan Engin Gedik jandarma eşliğinde stadyumdan ayrıdılar.

OLAYLAR İŞTE BÖYLE OLDU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails