1.07.2009

Vassel Ciddi Ciddi Ankaragücü'lü Oluyor!


Transfer sezonu açıldığı zaman adı ilk olarak Kayserispor ile anılmıştı. Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma, Avrupa liglerinde oynayan 4 tane önemli oyuncu ile görüşüyoruz demişti bunlardan biri de Vassell'di.

Bu sene 100. yılını kutlayacak olan Ankaragücü derinden ve sessiz bir şekilde giderek Manchester City'li oyuncuyu Türkiye'ye getirdi. Daha 3 gün önce Ankaragücü başkanı Vassel ile anlaşmak üzereyiz dediğin de şok olmuştum.

Geçen sezon Kocaelispor, Davids ile anlaştık, 2-3 gün içinde Kocaeli'ye gelicek demişti ama haberin aslının olmadığı sonradan çıkmıştı.

Ankaragücü başkanının açıklamalarından 1 gün geçtikten sonra Vassell, Türkiye'ye ayak bastı. Gelen isim bu kadar büyük olunca (3 büyüklere bile transfer olsa çok ses getirirdi), ateşli A.Gücü taraftarı da oyuncuyu büyük bir şölen havasında karşıladı. Yaklaşık 300 araçlık bir konvoy ve 1000'e yakın taraftar Vassel'i karşılamak için hava alanındaydı.

Vassell bugün öğlen saatlerinde Ankara'ya geçicek ve tesisleri gezecek. Büyük olasılıkla anlaşma da sağlanacak gibi gözüküyor.

Türk futbolu ve Ankaragücü için bu bomba transfer hayırlı olur inşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails