19.09.2009

Bayramda 4 Porsiyon Baklava Niyetine 4 Müthiş Maç!

Bu haftasonu bizleri Avrupa liglerinde birbirinden önemli 4 maç bekliyor. Özellikle Pazar günü oynanacak maçlar o gününde bayram olması ile izlenilmesi zor maçlar olacak.

Bu maçlardan ilki İspanya Ligi'nde oynanacak olan Barcelona - Atletico Madrid maçı. Geçen sezon bu 2 takımın La Liga'da oynadığı 2 maçta İddaa tabiri ile 7+ bitmişti. Nou Camp'taki en son maç ise 6-1 sona ermişti.

Pazar gününün en önemli maçı ise Manchester derbisi olacak. Adebayor cezası nedeni ile oynayamacak olsa da esas kapışma Tevez ile Ferguson'un karşı karşıya gelmesi olacak. Geçen sezon Old Trafford'ta oynanan maçı ManU, eski oyuncuları Tevez ve Ronaldo'nun golleri ile 2-0 yenmişti.

İngiltere'de oynanacak diğer önemli maç ise Chelsea ile Tottenham arasında oynanacak Londra derbisi. Maçta ev sahibi olan Maviler ligde 5 maçta topladığı 15 puanla lider. Geçen sezon Stamford Bridge'da maç 1-1 berabere bitmişti. Tottenham'da bu sezon ligdeki tek puan kaybını iç sahada Manchester United'a karşı 3-1'lik skorla oldı.

Pazar gününün ise gece oynanacak olan Roma-Fiorentina maçı ile tamamlayacağız. Her ne kadar 2 takımda şu anda eski güçlerinden uzak olsalarda müthiş bir maç bizi bekleyecek. Sezona kötü başlayan Roma ligde 3 puanla 15. sırada. Mor-Menekşeler ise 3 maçta topladığı 7 puanla 5. sırada bulunuyor. Bu statta oynanan son 3 maçı da kazanan Roma geçen sezonki maçı da 1-0 kazanmıştı.
İşte o kaçırılmayacak 4 maçlın saatleri ve yayınlayacak kanallar;

19 Eylül Cumartesi:

23.00: Barcelona - A. Madrid (NTV SPOR)

20 Eylül Pazar:


15.30:
Manchester United - Manchester City (SPORMAX)

18.00:
Chelsea - Tottenham (SPORMAX)

21.45: Roma - Fiorentina (NTV SPOR)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails