13.11.2009

'El Classico' Sinemalarda!

Tüm dünyanın dört gözle beklediği Barcelona - Real Madrid maçı için diğer bir deyişle 'El Classico' için geri sayım başladı.

29 Kasım'da oynanacak bu dev maç öncesinde La Liga'nın yayın haklarını elinde bulunduran kanal, İspanya'da yaşayan futbolseverlere müjdeli bir haber verdi.

Yayıncı kuruluşun verdiği izin ile bu heyecan tüm İspanya'da sinema salonlarında izlenebilecek. Futbol tarihinde ilk kez canlı yayında bir maç sinemada oynayacak ve İspanyol seyirciler hayatlarında çok farklı bir deneyim elde edecek.

Karşılaşmayı sinemalarda izlemek için ekstra bir ücret ödemeyede gerek kalmayacak. Futbolseverler normalde sinemaya ne kadar ücret veriyorlarsa maçı izlemek içinde aynı ücreti verecekler.

Vizontele filminde Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Emin karekterinin sürekli kullandığı bir laf vardı: 'Şerefsizim benim aklıma gelmişti' diye

Şimdi aynı cümleyi ben kullanmak istiyorum. Çünkü üniversitedeyken arkadaşla ortamım ile sinemaya gittiğimizde ettiğimiz muhabbetlerde (genelde film başlamadan ve film arasında hep futbol üzerine konuştuğumuz) 'Şu sinema salonunda derbi maçı yada milli maç verilse güzel olmaz mı...' başlayan cümlelerimizin hep hayal olduğunu düşünmüştük.

Bizim ülkemizde olmasa bile İspanya'da olması en azından düşüncelerimizin hayal olmadığını, gerçekleşebilecek birşey olduğunu gösterdi bana :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails