13.11.2009

Lampard, 'Ekonomik Sınıfta' Uçunca Sakatlandı!

Yarın Katar'ın Doha kentinde Brezilya ile hazırlık maçında karşılaşacak olan İngiltere Milli Takım'ı, bu ülkeye gelirken kullanılan uçakın kötü olmasının gazabına uğradı.

İngiliz futbol federasyonu 7 saatlik yolculuk için küçük bir uçak kullanınca, yol boyunca futbolcular daracık koltuklarda, yerlerinden hiç kımıldamadan seyahet etmek durumunda kalmış.

Katar'a indiklerinde tüm futbolcular, kramp ve kas ağrılarından şikayet ederken, Chelsea'nin yıldız oyuncusu Lampard İngiltere'nin ilk idmanında sprint çalışması sırasında kasının atması nedeni ile sakatlanarak ülkesine geri dönmüş.

Yıldız oyuncunun 6 hafta uzak kalacağı açıklanırken Chelsea'de haftalık 150.000 pound kazanan Lampard'ın sakatlığı nedeni ile İngiltere Futbol Federasyonu'na 900.000 poundluk dava açma kararı almış.

İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello gelişmeler üzerine, "İngiliz futbolcular uzun yolculuklar sırasında, 1. sınıfta uçmaya alışmış. Ekonomik sınıfındaki sıkışık koltuklarda yolculuk edecekleri söylendiğinde hepsi çok şaşırdı" ifadelerini kullanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails