19.07.2010

Ve Kewell Galatasaray'da Kalır!

Haftasonunu dışarıda Ankara'dan gelen arkadaşlarla geçirmiştim. Cumartesi sabahı 7'de başlayan ve Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gecenin 01:00 sularında eve adımımı atmamla son bulan yorucu tempodan sonra nete ilk girdiğimde Kewell'ın kaldığı haberini öğrendim.

Hagi'den bu yana Galatasaray taraftarı olarak hiçbir oyuncuya bu kadar çok bağlanmamıştık. Sadece Hamburg maçında stopere geçtiği için değil her maçta yüreğini koyduğu için her fırsatta G.Saray'a olan bağlılığını dile getirdiği için ve her zaman taraftarına duyduğu sevgiden, aşktan bahsettiği için belki de.

Kewell'ın kalması bana göre Galatasaray'a flaş transfer yapılmasından bile daha önemli. Hem benim için hem de milyonlarca Galatasaray taraftarı için. Muhtemelen sezon sonunda Cana'yı da çok seveceğiz onu da bağrımızı basacağız. PSG'de, Marsilya'da, Sunderland'te olduğu gibi G.Saray'da da en sevilen futbolculardan biri olucak.

Ama Kewell'ın herkesin gönlündeki yeri ayrı. Cana şu ana kadar oynadığı tüm kulüplerde 19 numara giymiş olabilir ama taraftarın isteğini kırmayıp 19 numaralı formanın Dady Cool'da kalmasına müsade edebilir. Ya da Kewell Liverpool günlerinde olduğu gibi 7 numaraya döner.

Önemli olan forma numarası değil tabi ki. Kewell'ın en azından 1 sezon daha bizlerle olması ve Galatasaray'da kalması. Futbolu da bizde bırakman dileği ile...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails