8.02.2011

Bu Pozisyondan Sonra Almeida'nın Pozisyonunu Tartışacak Olan ?


Spor Toto Süper Ligin 20. haftasında oynanan Beşiktaş-Karabükspor maçında skor 1-1 iken Hugo Almeida'nın attığı ama sayılmayan golü geçtiğimiz haftasonuna damga vurmuştu.

Dünya Kupası'nda Almanya-İngiltere çeyrek finalinde Lampard'ın sayılmayan golüne çok benzer olan Almeida'nın pozisyonunda sakat sakat oyuna devam eden yan hakem geride kalmış, durduğu açı itibarı ile pozisyonu görememiş ve Beşiktaş'ın çok bariz golünü vermemişti.

Maçtan 1 gün sonra Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı basının karşısına geçip özetle; "Rakip takımlar bizim yıldızlarımız karşısında ezilmiyor, hakemler eziliyor. Sezon başından beri hakemler üzerimize oynuyor" açıklamasını yapmıştı.

Aynı gün Kosta Rika Ligi'nde oynanan bir maçta yaşananları görünce insan ister istemez Hugo Almeida ve Lampard'ın pozisyonlarıda neymiş ki diyor.

Ligin 6. haftasında Limon FC-LD Alajuelense maçının 40. dakikasında yaşanan bir pozisyonda hakemin golü görmemesi için stadın dışında olması gerek.

Kale içindeki direğe vuran top daha sonra yan direğe çarpıp kale çizgisinin dışına çıkıyor ve hakem inanılmaz bir şekilde bu golü vermiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails