5.05.2011

Ş.Ligi'nde Finalin Kazananı Şimdiden Belli Oldu!

Yarı final rövanş maçları ile ilgili yazılacak pek birşey yok aslında. İlk maçları deplasmanda 2-0 kazanan Barcelona ve Manchester United rövanş maçlarında istedikleri sonuçları alarak finale yükseldiler.

Bu sonuçla birlikte 2 sezon önceki Şampiyonlar Ligi finalinin rövanşına tanıklık etmiş olacağız. 27 Mayıs 2009'da oynanan Şampiyonlar ligi finalini Barcelona 2-0 yenmiş ve 3. Şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kazanmıştı.

28 Mayıs'ta Wembley Stadı'nda oynanacak maçta her 2 takımın da sponsoru olan 'Türk Hava Yolları' kim kazanırsa kazansın en kazançlı kurum olacak.

Bu sezonun başında yaptığı sponsorluk anlaşması ile hem Manchester United'ın hem de Barcelona'nın resmi sponsoru olan 'Turkish Airlines' ne kadar doğru bir yatırım yaptığını ispatladı ve sponsorluğunun ilk sezonunda bunun meyvelerini almaya başlayacak.

Basketbolda en prestijli kupa olan Euroleague'in isim sponsoru olan 'Türk Hava Yolları' belki de yakında Şampiyonlar Ligi'nin de resmi sponsoru olabilir.

Final maçına gelirsek eğer, her ne kadar Real Madrid'e olan antipatimden dolayı 4 'El Classico' maçında da Barcelona'yı desteklesem de çocukluğumdan beri sempati duyduğum Manchester United'ı sonuna kadar destekleyeceğim finalde :)

Giggs futbolu bırakmadan önce kariyerine son bir kez Şampiyonlar Ligi kupasısını da eklemesi tüm temennim. Hoş Giggs rahat 2-3 sene daha futbol oynar ama olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails