2.05.2011

Yılın Şakası!


5-6 yıl önce Samsun'da yerel bir kanalda yaptığı kamera şakası sırasında dayak yiyerek bir anda tüm Türkiye tarafından ve daha sonra ulusal kanallarda da şaka programı yapan Mustafa Karadeniz'in bu seferki kurbanı Ankaragücü'nün yabancı futbolcuları oldu.

Mesut Bakkal'ın yeni yardımcı hocası olarak idmana gelen ve tüm idmanda tek başına takımı çalıştıran Mustafa Karadeniz antrenmanın ilk bölümünde futbolculara pas çalışması sırasında toplarını mühürletmelerini isteyerek, saha kenarında mühür ile bekleyen görevliye futbolcuları yönlendirdi. Yerli futbolcuların haberdar olduğu şakada, yabancılar Rajnoch, Cerny, Sapara, Gabric, Vittek, Bednar ve Sestak, büyük şaşkınlık yaşadılar.

Kulüpte herkesin kendisine ait bir gol sevinci belirlemesi gerektiğini ifade eden Mustafa Karadeniz, futbolculara yaptırdığı gol vuruşu çalışmasının ardından, tribünlere karşı yapmaları gereken sevinç hareketlerini gösterirken de ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Ardından yarı sahada çift kale maçta futbolcuların pas alışverişindeki hitap tarzını eleştiren Mustafa Karadeniz, paslaşmalarda futbolcuların birbirine "Fatih bey lütfen pas atarmısınız?", "Hayatım, canım bir orta yaparmısın?" gibi daha kibar ifadeler kullanmalarını istemesi de yabancı futbolcuları hayretler içerisinde bıraktı.

Antrenmanlarda saha içi ambülansı olarak kullanılan araca binerek maçın yapıldığı sahanın içine girerek, aracı kale önünde bırakıp, futbolculara taktik vermesi de maç sırasında yabancı futbolcuların anlam veremediği davranışlardan birisiydi.

Şakacı Mustafa Karadeniz, antrenman sonrası geçen hafta yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı analizi için futbolcuları analiz odasında toplayarak, pozisyonları izletti. Maçta hata yapmış olan futbolcuları sert bir dille eleştiren ve salonun dışına çıkartarak dövüyormuş havası verdi. Bir pozisyondaki hatası yüzünden Rajnoch’u yanına çağıran Mustafa Karadeniz, futbolcunun kendi karşısında çok zor anlar yaşaması üzerine şakayı açıklayarak tüm futbolcuları televizyon kamerasına el sallamaya çağırdı.

Yukarıdaki videoda şakanın bir bölümü var. Şaka görüntülerinin tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails