11.07.2011

Maskenin Altından Gökhan İnler Çıktı!


Geçtiğimiz sezonu Serie A'da 3. sırada tamamlayan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Napoli yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Geçen sezon Napoli'de kiralık olarak oynayan Cavani'yi 14 milyon euroya satın alan Napoli, Parma'dan 8 milyon euroya Dzemaili'yi, Arjantin'in Estudiantes takımından 2.5 milyon euroya Federico Fernandez'i, geçen sezon Lecce'nin kalesini 37 maçta koruyan 28 yaşındaki Rosati'yi 2.5 milyon euroya ve 6 senedir Fiorentina'da forma giyen Donadel'i kadrosuna katan Napoli bugün bir flaş transfere daha imza attı.

Bu transfer için kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis, basın mensuplarına sürpriz yaparak imza attıracağı futbolcuyu yüzünde aslan maskesi üstünde Napoli forması giyilmiş şekilde getirdi salona.

Napoli'nin yeni transferi aslan maskesi ile poz verdikten sonra sırtını dönerek formanın arkasında yazan ismi gösterdi ve sonra maskeyi çıkardı. Maskenin altından çıkan kişi ise 4 sezondur Udinese'de forma giyen Türk asıllı İsvçireli oyuncu Gökhan İnler'den başkası değildi.

27 yaşındaki Gökhan İnler için Napoli'nin 13 milyon euro bonservis bedeli ödediği konuşuluyor. Napoli ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan İnler yeni sezonda Udinese de olduğu gibi 88 numaralı formayı giyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails