8.07.2011

Liverpool İstanbul'a Dönüyor!


Liverpool'un tarihinde 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olsa da en unutulmaz şampiyonlukları şüphesiz Milan'ı 3-0 geriden gelip penaltılarla yenerek kazandıkları şampiyonluktur. 2005 yılında İstanbul'daki o finali hiçbir zaman unutmayan Liverpool için İstanbul şehri ayrı bir öneme sahip bu nedenle.

Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışını Ocak ayınca Ajax ile yapan Galatasaray yeni sezonda bu stadyumdaki ilk maç için Liverpool'a teklif götürürken ve dün Liverpool resmi sitesinden bu teklifin kabul edildiğini taraftarlarına duyurdu.

28 Temmuz 2011 tarihinde saat 21.00'da oynanacak maç için Liverpool resmi sitesinde 'Reds returning to Istanbul' başlığını kullanarak İstanbul şehrinin onlar için hala ne derece önemli olduğunu ifade etti.

Liverpool sitesinde yer alan haberde 2005 yılında İstanbul'da oynanan final maçında Baros'un da yer aldığına ve Türk Telekom Arena'da Galatasaray taraftarlarının 131,76 desibele ulaşarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiklerine de değinildi.

Ayrıca Liverpool'un Galatasaray maçı dışında yapacağı diğer 5 hazırlık maçı da haberin içinde yer aldı. Bu maçlar; 13 Temmuz'da Çin'de Guangdong F.C. ile, 16 Temmuz'da Malezya'da Malezya karması ile, 23 Temmuz'da Hull City ile, 1 Ağustos'ta Valeranga ile ve 6 Ağustos'ta da Valencia ile.

Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan hazırlık maçlarının programı belli oldu açıklamasında ise sarı-kırmızılı ekibin sezon öncesinde yapacağı maçlar şu şekilde; 8 Temmuz'da Almanya'da Türkiyem Berlinspor ile, 10 Temmuz'da Almanya'da Unterhacing ile, 20 Temmuz'da Almanya'da Twente ile ve 24 Temmuz'da Almanya'da Inter Milan ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails