8.07.2009

FM Yıldızı Kerlon Inter'de!


Football Menager oyunu tutkunları bu ismi çok yakından bilir. Cruzeiro forması ile oyunda harikalar yaratan transfer olduğu takımda gol rekorları kıran bir oyuncudur.

Kerlon Moura Souza 27 Ocak 1988 Brezilya doğumlu. Futbolculuk kariyerine ülkesinin takımlarından Cruzeiro'da başlayan genç golcü 3 sezon giydiği Cruzeiro formasıyla 27 maça çıktı ve 1 kez gol sevinci yaşabildi. Daha sonra İtalya'nın yolunu tutan sambacı geçen sezon 4 maçta görev aldı ve gol sevinci yaşayamadı. 2005 yılında Güney Amerika'da düzenlenen U17 Futbol Şampiyonası'nda 'En iyi oyuncu' ödülünü almıştı.

Özellikle kafasında sektirerek attığı çalılmlarla iyice meşhur olmuştu.

Geçen sezon Inter tarafından transfer edilen ama İtalya'daki bir kulübün bir sezonda tek yabancı alma hakkına sahip olması engeline takılan Kerlon, Chievo'ya gönderilmişti.

Sakatlığı yüzünden tüm sezon boyunca sadece 4 maçta forma giyen Kerlon, bugün itibarı ile Inter ile resmi olarak anlaştı.

FM'deki gibi kendini gösterilirmi bilinmez ama Kerlon'un aşağıdaki videodaki hareketlerden birkaçını bile yapması bize heyecan verecektir şüphesiz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails