23.09.2009

Sana Yakışmadı Massimo Busacca!

İsviçrenin ünlü hakemlerinden olan ve kariyerinde birçok dev organizasyonun finalinde maç yönetmişliği bulunan Massimo Busacca hafta sonu oynanan İsviçre Kupası maçında kendisine yakışmayacak bir davranışta bulundu.

İsviçre 1. lig takımlarından Young Boys'un bir alt ligde oynayan Baden'e konuk olduğu kupa maçında ev sahibi taraftarların kendisine ettiği küfürlere daha fazla dayanamayınca maçın içinde yukarıdaki hareketi yaptı.

Yaşanan tüm olayları özetlersek eğer; ev sahibi ekip 1-0 öne geçiyor ve gol sevinçlerinde aşırıya kaçıyorlar ve reklam panolarını yırtıyorlar. Bunun üzerine Busacca anons yapılmasını istiyor. Maçın kalan dakiklarında ise taraftarlar maç boyu hakem ile dalga geçmeye başlıyorlar. Maçın ilerleyen dakikalarında Young Boys 3-1 öne geçiyor ve maçı kazanıyor. Bu seferde konuk ekibin taraftarları Busacca'ya küfür etmeye (Busacca, Busacca G......S....) başlıyorlar. Bu olaylarda bardağı taşıran son damla oluyor ve Massimo Busacca seyircilere orta parmağını gösteriyor.

Maç sonunda ünlü hakem ilk başta "Öyle bir hareket yaptığımı hatırlamıyorum'' desede kendisine gösterilen bu resim sonrasında ''Böyle bir hareket yaptımsa anlık insanı bir tepkidir. Özürdilerim duygularıma hakim olamadım. Müsabakanın başından sonuna kadar seyircilerin küfürlerine ve provakasyonlarına maruz kaldım'' şeklinde açıklama yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails