2.12.2009

Panathinaikos Kalecisi Pompalı Tüfekle Vuruldu!

Geride bıraktığımız hafta sonu futbol adına derbilerle dolu bir hafta sonu olarak hafızalara kazındı.

Şüphesiz içlerinden en önemlisi daha doğrusu en ateşlisi Yunanistan liginde oynanan Olympiakos - Panathinaikos derbi mücadeleseydi.

Yunanistan Ligi'nde son 13 sezonun 12'sinde şampiyonluk yaşayan Olympiakos, 72.000 kapasiteli Spiros Louis stadında taraftarının müthiş desteği ile Yoncalar'ı 2-0 ile geçerek 11 haftadır ligde lider olan rakibini geçti ve 30 puanla zirveye oturdu.

Yunanistan'ın ve hatta dünyanın en ateşli derbilerinden biri olan bu karşılaşmada her zamanki gibi maçın sonucu arka planda kaldı.

Zico'nun takımında 2 golü de atan Konstantinos Mitroglou'nun attığı ilk golden sonra yaptığı gol sevinci henüz gündemden yeni düşmüşken, Panathinaikos kalecisi Alexandros Tzorvas'ın maç içinde pompalı tüfekle vurulduğunu söylemesi gündeme bomba gibi düştü.

Yunanistan Milli Takımı'nın kalesini de koruyan Tzorvas, Pire Savcılığı'na giderek vücudundaki saçma izlerini ve doktor raporunu sunmuş ve kendisini Olympiakos taraftarlarının tüfekle yaraladığını söylemiş. Ayrıca Yunan kaleci bu yaşananları maç içinde hakeme söylemesine rağmen raporda yazılmadığını da iddia etmiş.

Holiganldığın geldiği ve bizim ülkemizde bile bu kadarı olmaz dediğimiz bu olay ile ilgili Pire Savcılığı, Olympiakos Kulübünden güvenlik kamera görüntülerini ve yayıncu kuruluştan da maç görüntülerini istemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails