2.12.2009

Yan Hakem, Holginadan Daha Manyak Çıktı!

Geçtiğimiz hafta sonu Brezilya liginde şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç vardı Corinthias ile Flamengo arasında.

Ligin bitimine 2 hafta kala lider Sau Paulo'nun 1 puan gerisinde bulunan Flamengo, Ronaldolu Corinthias'ı deplasmanda 2-0'lık skorla geçerek son haftaya 64 puanla lider girmeyi başardı. Adrianolu Flamengo'nun hemen ardında ise 62 puanlı 3 takım (Internacional, Palmeiras, Sao Paulo) averajla yer alıyor.

Brezilya, şampiyonluk yarışı içinde çok önemli bir yere sahip olan bu maçta, skordan çok yan hakemin taraftara yaptığı hareketleri konuşuyor.

Maçın 28. dakikasında 1-0 öne geçen Flamengo bu üstünlüğünü maçın sonuna kadar korurken 90. dakikada orta hakem Flamengo lehine penaltı kararı verdi. Ne olduysa da bu penaltı kararından sonra oldu zaten.

Penaltı atışını kullanmak için sahaya atlayan bir taraftarı önceden farkeden maçın yan hakemi penaltı noktasının üzerine gelerek topun önüne geçmiş ve taraftarı önlemeye çalıştı. Penaltı atışını kullanmakta ısrarcı olan taraftara bir boksör gibi müdahele eden yan hakem taraftara çelme takıp düşürmeye de çalışıyor.

Daha sonra araya giren güvenlik güçleri taraftarı apar topar dışarı çıkartırken penaltı atışını kullanan Leo Moura topu filelerle buluşturarak Flamengo'nun maçı 2-0 kazanmasını sağlıyor.

İŞTE MAÇTA VERİLEN PENALTI KARARI VE SONRASINDA YAŞANANLAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails