5.07.2010

Maradona Artık Müller'i Hiç Unutamaz!

Müller rövanşı aldı! | video.mynet.com


Yukarıdaki video bundan sadece 4 ay önce düzenlenen bir basın toplantısının videosu.

Başroldeki isimler ise Arjantin teknik direktörü Maradona ile oynadığı 5 maçta 4 gol 3 asist yaparak Almanya'nın attığı gollerin yarısından fazlasına direkt katkı yapan Thomas Müller.

O Müller ilk milli maçına 3 Mart 2010'da Arjantin karşılaşmasında çıkmıştı. Henüz 21 yaşında olan B.Münih'li Müller maçtan sonraki basın toplantısında yer almıştı Maradona ile birlikte.

Basın toplantısında Müller'in top toplayıcı olduğunu sanan ve futbolcu olduğundan habersiz olan Maradona ortalığı yaygaraya vermiş ve toplantı salonunu terketmişti.

İlk milli maçı sonrası böyle bir muameleye mazur kalan Müller, hiç sesini çıkarman toplantı salonundan çıkmış geri gelen Maradona'da "Futbolcu olduğunu bilmiyordum. Burada milli takım tenik direktörleri olur normalde. Müller'den özür diliyorum" açıklamasını yapmıştı.

İşte o Müller Alman milli takımının formasını 7. kez giydiği Arjantin maçında takımını 3. dakikada öne geçirerek Maradona'nın takımının turnuvaya veda etmesini sağlayan oyuncuların başında geldi. Arjantin Dünya Kupaları tarihindeki en erken golünü yerken son sözü söylemek Müller'in hakkıydı tabi: "Artık Maradona beni tanımıştır"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails