11.12.2010

Hamit Altıntop vs Nuri Şahin

İlk gol 16.30'da oynanan Bayern Münih - St.Pauli maçında Hamit Altıntop'tan geldi. 14 Kasım'daki Nürnberg maçından sonraki ilk lig maçına çıkan Hamit, Bayern'in 3-0 kazandığı maçın açılış golünü attı.

Bundesliga'daki son golünü 2 Mayıs 2009'da M.Gladbach'a karşı atan Hamit, Bayern Münih kariyerinde ligdeki 6. golüne imza attı bu muhteşem golle.


Bayern Münih bu galibiyetle 5. sıraya yükselirken lider Dortmund 80.000'e yakın seyircisinin karşısında Signal Iduna Park Stadı'nda Werder Bremen'i konuk etti.

Bu sezon ki tek mağlubiyetini ligin ilk haftasında sahasında Leverkusen'e karşı alan Dormund o maçtan sonra ligde oynadığı 15 maçta tam 43 puan toplayarak açık ara Bundesliga'nın zirvesine kuruldu. Dormund'un son 7 maçının 6'sını en az 2 farkla kazandığını da belirtelim.

Milli futbolcumuz Nuri Şahin de takımı gibi en başarılı sezonunu geçiriyor bu sezon. Aşağıda gördüğünüz mükemmel frikik golünden önce ligde 3 golü ve 6 asisti bulunan Nuri Şahin Avrupa Ligi'ndeki Karpaty Lyiv maçında da 3 asist yaparak takımını galibiyete taşımıştı.

Nuri'nin bu sezon Dormund'un oynadığı 23 resmi maçın tamamında ilk 11'de başladığını ve bu maçların 19'unda 90 dakika sahada kaldığını ekleyerek Werder Bremen'e attığı mükemmel gole geçelim...


Yazının başlığı tabii ki Bundesliga'da başarılı bir şekilde forma giyen bu 2 futbolcumuzun performansını karşılaştırmak değil. 2 golü de defalarca izlememe rağmen hangisinin daha güzel olduğuna karar veremedim. Size göre hangisi daha güzel ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails