16.02.2011

Gattuso'dan Tottenham Yardımcı Hocasına Tokat!


Şampiyonlar Ligi 2. tur maçları bu gece oynanan Valencia-Schalke ve Milan-Tottenham maçları ile başladı.

Mestella Stadı'nda Mehmet Topal'ın 90 dakika oynadığı maçta Valencia ilk yarı Soldado'nun golü ile öne geçse de 63. dakikada sahneye çıkan Raul, Alman ekibine rövanş maçı öncesi avantaj sağladı. İspanyol golcü bu golle toplam 70 gole ulaştı ve 69 gollü Gerd Müller'i geride bırakarak 'Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu' oldu.

Gecenin diğer maçında ise Gareth Bale'den yoksun Tottenham, Milan'a konuk oldu. 80. dakikada Lennon ile gelişen kontra-atakta Crouch ile golü bulan İngiliz temsilcisi çeyrek finalin kapısını araladı.

Bu maçta gördüğü sarı kartla Şampiyonlar Ligi'ndeki 17. sarı kartını gören ve bu alanda lider durumda bulunan Gattuso'nun maç içerisinde yaşadığı bir olay gecenin en çok konuşulan olayı oldu şüphesiz.

Karşılaşmanın 58. dakikası içerisinde kendisine yapılan bir faulü hakemin vermemesi üzerine çok sinirlenen Gattuso önce Tottenham'ın yardımcı hocası Joe Jordan ile önce tartıştı daha sonra da üstüne yürüyüp tokat attı.

Aşağıdaki videoda da maç sonunda Gattuso'nun sinirinin geçmeyip aynı kişiye attığı kafa var.

Bunu yapan Gattuso'dan başkası olsa olay çok abartılır ama Gattuso yapınca şaşırmıyor insan. Biz onu bu haliyle seviyoruz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails