13.02.2011

Derbi Maçında Atılacak En Güzel Gol!


5 Şubat'ta ligdeki ilk mağlubiyetini ligin son sırasındaki Wolverhampton deplasmanında alan Manchester United, bu haftasonu Manchester derbisinde şehrin 'Mavi' takımını konuk etti.

Liverpool ve Chelsea'nin bu sezonki kötü perfromansı ile sezonu ilk 4 sıra içinde bitirmeyi hedefleyen Manchester City karşısında Premier Lig'in lideri 'Kırmızı Şeytanlar' Nani ve Rooney'in golleri ile sahadan galip ayrıldı. Üstüste 10. iç saha maçını kazanan Manchester United'ın bu sezon ligde oynadığı 14 iç saha maçında topladığı puan 40'a yükseldi bu galibiyetle.

Manchester City'e karşı Old Trafford'ta oynadığı son 4 maçın tamamından galip ayrılan United için aslında pek de kolay bir maç oldu. David Silva'nın 65'te gelen golü ile skor 1-1 olurken 78. dakikada sahneye Rooney çıktı.

Bu sezon ligde 19 gol atan Berbatov'un aksine attığı 4 golle geçen sezonu (32 maç 26 gol) mumla aratan Wayne Rooney, 78. dakikada Nani'nin ortasında harika bir rövaşata vuruşu ile fileleri havalandırdı ve şimdiden 2011 yılının en güzel gollerinden birine imza attı...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails