17.02.2011

Haftanın Fotoğrafı!


Beşiktaş kulübü geride bıraktığımız haftada kaptanını, formasını 11 yıldır terleten, nice yönetimler eskiten, göreve gelen tüm teknik direktölerin hiçbir zaman vazgeçemediği isim olan İbrahim Üzülmez'in sözleşmesini ani bir kararla tek taraflı olarak fesh etti.

Siyah-beyazlı ekibin haftasonu Ankaragücü'ne 1-0 kaybettiği maçın devre arasında İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman'a yumruk attığı için tüm emekleri boşa sayılarak kulüpten tamamen gönderildi. Hem de sezon sonu sözleşmesi bitecek olmasına rağmen.

Yıldırım Demirören biraz da istemeyerek bu kararı aldıklarını belirtmek için İbrahim Üzülmez'le beraber basın toplantısına katılıp oyuncusunu adeta kovarken, aynı zamanda 'Gel altyapı takımının başına geç' diyor. Özetle disiplinsiz davranışlarından dolayı takımla ilişkisini kestiği bir futbolcusunun gençlere örnek olsun diye altyapının başına geçmesini istiyordu.

Bu olayda tek suçlunun İbrahim Üzülmez olmadığına adım gibi eminim. Toraman'ın da Üzülmez'e küfür ettiği, kaptanının sözünü dinlemediği yönünde söylentiler var. Kişisel görüşüm Ersan Gülüm'ün sezonu kapatması ve eldeki yerli stoper olarak sadece İbrahim Toraman'ın kalması nedeni ile sözleşmesi fesh edilmedi. Yabancı kontenjanı olmasa İbrahim Toraman da kapı dışarı edilirdi. Hoş sezon sonunda bir mucize olmazsa gönderilecek zaten.

Galatasaraylı olmamam rağmen İbrahim Üzülmez herkesçe sevilen bir futbolcuydu. Zaman zaman delilikleri olsa da severdik kendisini. Bizim için Hasan Şaş ne ise, belki de Beşiktaş için İbrahim Üzülmez oydu. Yolun açık olsun 'Delinho'...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails