29.09.2009

Futbolcular Halemi Öyle Bir Dövdü Ki...

Azerbaycan 2. Lig'inde ABN Bedre ve Revan takımları arasında oynanan maçta futbolcular hakemi dövdü.

Kırmızı kart gösterilmesine sinirlenen ev sahibi ABN-Berde takımı oyuncuları hakemin kafasına top fırlattı ve yumruk attı. Bedre ilinde yapılan karşılaşmada, ABN-Berde takımı konuk ekip Revan karşısında 1:2 yenik durumdayken, hakem Emil İskenderov ev sahibi takımın oyuncusu Ramin Mehtiyev'i yaptığı faul nedeniyle kırmızı kartla cezalandırmak istedi. Ancak karara sinirlenen ev sahibi ekibin oyuncuları dakikalarca Emil İskenderov'u engellemeye çalıştı. Hakem itirazlara rağmen kartı çıkartırken, bu sırada oyunculardan Behruz Celalov elindeki futbol topunu İskenderov'un kafasına fırlattı. Bir başka oyuncu Rahip Necefov da arkadan hakemin suratına yumruk darbesi indirdi. Taraftarların da küfürleri üzerine olaya polis müdahale etti.

Polisin müdahalesi ile olaylar sakinleşirken, ilk kırmızı kartı gören ve hakemin kafasına topu atan futbolcular kırmızı kartla cezalandırılarak soyunma odasına gönderildi. Fakat maçın bitiminde olaylar yeniden alevlendi. Kırmızı kart alan oyuncular maçtan sonra soyunma odasında hakeme saldırdı. Saldırganlara müdahale eden polis, hakemi sahadan çıkardı.

Olaylar sırasında oyuncularını sakinleştirmesi beklenen ABN-Berde teknik direktörü Ali Guliyev'in de hakemle tartışması dikkat çekti. Azerbaycan spor camiası, Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi'nin ABN-Berde takımına ve oyuncularına vereceği cezayı merak ediyor. Komiteden yapılan açıklamada, kararın pazartesi veya salı günü açıklanacağı bildirildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails