23.01.2011

Kewell Atar, Avustralya Yarı Finale Çıkar!


7 Ocak'ta başlayan ve 29 Ocak'ta oynanacak final maçı ile sona erecek Katar'ın ev sahipliğini yaptığı 'Asya Kupası 2011'de son maçlara doğru gelinirken heyecan artmaya başladı.

Oynanan grup maçları sonucunda Özbekistan ve Katar A grubundan, Japonya ve Ürdün B grubunan, Avustralya ve Güney Kore C grubundan, İran ve Irak da D grubundan çeyrek finale çıkan takımlar olmuştu.

21-22 Ocak tarihlerinde oynanan çeyrek final maçları sonrasında da Ürdün'ü 2-1 yenen Özbekistan, Irak'ı uzatmalarda yenen Avustralya, 90. dakikada gelen golle Katar'ı 3-2 yenen Japonya ve İran'ı uzatmalarda 1-0 yenen Güney Kore yarı finale çıkan takımlar oldu.

Kewell'ın Irak maçının 117. dakikasında attığı gol Avustralya'yı yarı finale taşırken, biz Kewell hayranları için bu golün anlamı onu 1 hafta daha sahada göremeyecek olmamız demek.

Oynadığı her takıma gönülden bağlı olan ve her gittiği takımın taraftarınca en sevilen futbolcu olmayı başaran Kewell ülkesine de gönülden bağlı. O ülkesini şampiyon yapsın da biz onu 1-2 hafta görmemeye razıyız :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails