27.01.2011

Yok Artık Ricardo Quaresma!


Ziraat Türkiye Kupası'nda grup müsabakaları Fenerbahçe'nin yer aldığı C grubu dışında tamamlandı.

Şüphesiz gecenin sonucu en çok merakla beklenen maçı Beşiktaş ile Trabzonspor arasında İnönü Stadı'nda oynanan maçtı. Trabzonspor haftasonu ligde Fenerbahçe ile oynayacağı maçı düşünerek sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkınca Beşiktaş ilk yarıda istediği baskıyı kurdu.

10. dakikada Simao'nun harika asisti ile Hugo Almedia Beşiktaş'taki ilk golünü atarken 29. dakikada Portekizli yıldız Quaresma bu sezonki mükemmel gollerine bir yenisini daha ekledi. Topun üst direğe çarparak girmesi ve kalede ligin en iyi kalecilerinden biri olan Onur'un olması bu golü daha da izlenir kılıyor.

Son kupa şampiyonu Trabzonspor 2. yarıda daha baskılı oynasa da maçı 2-1 kaybederek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Manisaspor deplasmanında 2-1'lik galibiyetle ayrılması ile kupaya gruplarda veda etti.

Ligde 18 maçta 8 puanla son sırada yer alan Kasımpaşa, Türkiye Kupası'nda 4 maçta 12 puan toplayarak gruplarda puan kaybetmeyen tek takım oldu. Gaziantep şehri de 2 takımla birden çeyrek finalde mücadele edecek.

Geçen sezon Türkiye Kupası'nda yarı finalde mücadele eden 4 takımın tamamı (Antalyaspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Manisaspor) bu sezon kupaya gruplarda veda ederek ilginç bir istatistiğe imza attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails