28.04.2011

Real Madrid-Barcelona Maçının Devre Arasında Yaşananlar!


Barcelona ve Real Madrid, Şampiyonlar ligi yarı finalinde birbirlerine rakip olduktan sonra lig ve 'Kral Kupası finali'ni de hesaba katınca 18 gün içinde 4 tane 'El Classico' izleyip heyecanını yaşayacağımız için kendimizi en şanslı futbol izleyicileri olarak görmüştük.

4 maçın 3'ü geride kaldı ve oynanan 300 dakika hiç kimseyi tatmin etmedi. Lig maçı hedefsiz o yüzden maç heyecanlı geçmedi diyorduk ki uzatmalara giden Kral Kupası finalinde de futbolseverleri pek heyecanlandıran bişey olmadı.

Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki ilk maçta beklentiler 2 maçtan çok farklı olacağı yönündeydi ama maalesef ilk 2 maçtan pek bir farkı olmadı. Real Madrid yine gol yememek için oynarken, Barcelona da kendi arasında pas yapıp rakip kaleye gitmemeye yemin etmiş gibiydi.

Bernabeu'da oynanan maçtan sonra akılda kalan şeyler; Messi'nin 2. goldeki resitali, Mourinho'nun maç sonundaki saçma sapan açıklaması ve yukarıdaki videoda yer alan devre arasında futbolcular soyunma odasına giderken 2 takım futbolcularının ettiği kavga neticesinde Barcelona yedek kalecisi Pinto'nun gördüğü kırmızı kart.

4 maçlık bu seride Salı günü ilk kez 2 takım Nou Camp'ta karşılaşacak. 'Futbolda herşey olur' gibi klişe bir söz var ama Real Madridli futbolcuların da finale çıkma şanslarının hala olduğuna inandıklarını sanmıyorum.

Son maçın en azından biz futbolseverleri heyecanlandıracak keyifli bir maç olması dileği ile...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails