28.06.2011

Trabzonspor 2011-2012 Sezonu Formaları!


Trabzonspor'un 2011-2012 sezonunda giyeceği formalar Feriye Ortaköy'de düzenlenen lansmanla basına tanıtıldı.

Sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı Lig Tv ve Ntv Spor'dan canlı yayınlanan lansmanda futbolcular Giray Kaçar, Onur Recep Kıvrak, Henrique, Colman, Glowacki, Ferhat ve Zeki yeni sezon formalarını tanıttı.

Trabzonspor resmi sitesinde formalar şu şekilde tanıtılmış;

"Enerji adını taşıyan, bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor. Karadeniz’in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki yaratıldı.

Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.

Deplasman maçlarında giyilecek olan beyaz forma ve sıra dışı renklere sahip Gold forma da koleksiyonun diğer parçaları. Sarı-siyah olarak tasarlanan Gold forma, şık tasarımı ve çarpıcı renkleriyle dikkat çekiyor."

Gold olarak adlandırılan forma daha çok Arsenal formasıne benzemiş. Arsenal'in de aynı renklerde hatta aynı çizgilerde forması vardı diye hatırlıyorum.

Victory diye adlandırılan formanın benzerini 2009 yılında Manchester United giyiyordu. Nike firmasının kendine has bir çizgisi olsa gerek o 'V' işareti. Lansmanda Burcu Esmersoy'un üstünde bu forma olmasından dolayı 'Zafer' formalarının satışında bir patlama olması muhtemel :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails