25.07.2011

Arıza Heryerde Arıza!


Real Madrid ve Manchester United gibi ABD'de kampta olan Manchester City'ni dün LA Galaxy ile oynadığı hazırlık maçına Balotelli damgasını vurdu.

Normal süresi 1-1 biten maçı Manchester City penaltılarla 7-6 kazandı. Normal sürede Manchester City'nin tek golünü 20. dakikada penaltıdan atan Balotelli vukuatlarına bu maçta da devam etti.

Golü attıktan 8 dakika sonra ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Balotelli topa normal vurmak yerine gayri ciddi bir şekilde arkasını dönerek topukla vurunca teknik direktör Mancini'yi çıldırttı.

Bu pozisyondan 2 dakika sonra da Mancini, Balotelli'yi oyundan çıkararak yerine James Milner'ı aldı oyuna. Manchester City'nin uslanmaz oyuncusu Balotelli oyundan çıktıktan sonra da Mancini'yi çıldırtmaya devam etti.

Maçtan sonra Manchester City'nin teknik direktörünün bu olayla ilgili olarak yaptığı şu açıklamalar ile Balotelli'ye aba altından sopa göstermiş resmen.

"Futbolda her zaman ciddi ve profesyonel olmalısınız. Mario davranışlarına dikkat etmeli. Umarım bu onun için bir ders olur"

"O da hata yaptığının farkında, hatasının cezasını da yanıma gelerek ödedi. Mario genç bir futbolcu ona yardımcı olmak istiyorum ama bunun da bir sonu var"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails