30.04.2009

Top 10 Forma Hatası !

10. Don Hucthison



İskoç isimlerini her zaman telaffuz etmek zor olmuştur. Sunderland'in formasını hazırlayanlar da bu zorluktan maç sonrasında yakınmış olsa gerek. Doğrusu, Hutchison olacaktı.

9. Ole Gunnar Solksjaer



Bebek yüzlü katilOle Gunnar Solskjaer ismini arkasına yanlış yazan formacıya acaba ne yapmıştır.

8. Steve Clarridge



Bir tane R yeterdi aslında...

7. Roque Satna Cruz



Bu sezon Hull City maçında Blackburn'ün yıldız golcüsü Roque Santa Cruz'un da ismi yanlış yazıldı. Çok şükürü "Satan Cruz" yazmamışlar.

6. David Betnley



Blackburn'ün formalarını hazırlayan kişilerin N ve T harfleriyle bir sorun yaşadığı kesin.

5. David Beckam



1997 yılında Dünya yıldızının toy olduğu günler. Elbette o günlerde bu forma yanlışlığı çok büyük bir sansasyon yaratmadı ama herhalde şimdi Milan'dayken olsa İtalya yerinden oynar.

4. Chrystal Palace



Listemizdeki tek kulüp olarak yanlış yapan takım Crystal Palace. Kulübün sponsoru Diadora formaları ucuza mal etmek için Romanya'da üretiyordu. Ta ki yanlışlık farkedilene kadar...

3. Liedzon



Liedson Sporting Lizbon'a ilk geldiğinde formasının arkasında S harfinin ters konduğunu ve onun Z gibi okunduğunu görür. Bu formayla ilk maçında fileleri havalandıran Liedson, kariyeri boyunca formasının arkasına Liedzon yazdırır.

2. Thomas Zusczcak



Buraya kadar olan hataları anlamak güç değil, herkes hata yapabilir tabi. Ama Kuszczak'ın ilk harfini Z yapma gafletine herkes düşmez.

1. Sarbi




Elbette birinci sıraya kendi ürünümüzü koyacaktık. Galatasaray'ın Villarreal'e 3-0 yenildiği karşılaşmada Sabri de Liedson gibi mi yapsaydı acaba?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails