20.07.2009

Beckham'a "Evine Dön Sahtekar" Pankartı!

Geçen sezon Milan'a kiralık giden Beckham Amerika'da ki takımına dönme konusunda çok isteksizdi. Sürekli kiralık süresini uzatan İngiliz oyuncu Milan'da kalmak istediğini her fırsatta dile getirmişti.

Her ne kadar LA Galaxy'de sponsorlarla birlikte dünyanın en çok kazanan sporcusu olan Beckham huzurun para da olmadığını çok geçmeden anlamıştı. Gene de kontratı devam ettiği için Amerikan takımına dönmek zorunda kalan Beckham, takımının Milan ile yaptığı hazırlık maçında yoğun eleştirilere maruz kaldı.

Haklı olarak LA taraftarları da sürekli Avrupa'da oynamak istediğini belirten Beckham'a tepkilerini pankartlarla göstermişler. Ama ne pankart! "Go Home Fraud" (Türkçesi başlıkta)

Maç içinde top her Beckham'a geldiğinde tüm stat yıldız oyuncuyu yuhalarken eski İngiliz kaptanı iyice sinirlenerek taraftarların yanına gitmiş ve bir kabadayı edası ile "aşağı gelin" der gibi el hareketi yapmış.

Bu saatten sonra Beckham'ın Amerika'dan ayrılacağını söylemek için müneccin olmaya gerek yok. Milan hala istiyor son göz ağrısını. Ada'dan da Manchester'in mavi takımından teklif var ama Manu'ya ihanet etmeyeceği için Arap'ların teklifini kabul edeceğini sanmıyorum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails