7.04.2011

Rooney'nin Fizik Kurallarını Hiçe Sayan Gol Sevinci!

Chelsea ve Manchester United, 2008 yılındaki finalden sonra Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez birbirlerine rakip oldu.

O zaman gülen taraf penaltılarla Manchester United olmuş ve Alex Ferguson kariyerinin 2. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşamıştı. Stamford Bridge'te oynanan bu maçı ise 35 gün önce burada 2-1 galip gelen Chelsea değil Manchester United kazandı ve 2008'in rövanşını vermedi.

Bu maçta forma giyerek Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç yaşlı futbolcusu ünvanını ele geçiren Ryan Giggs'in asistinde Rooney'nin attığı tek golle karşılaşmayı 1-0 galip tamamlayan Manchester United, 6 gün sonr Old Trafford'ta oynanacak rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj sağladı.

Şampiyonlar liginde 23. golünü atan Rooney'nin resimde görülen gol sevinci ise uzun süre konuşulacak cinsten. Aslında maç içinde izleyince pek anlaşılmıyor ama yukarıda görülen fotoğrafı kim nasıl bir açı ile çektiyse artık harika bir 'O an' yakalamış :)

Bu arada Salı günü 'Papatyam' işkencesi çektiren Star Tv'ye Çarşamba günü de bizlere 'İlker Yasin' işkencesi çektirdiği için ayrı bir teşekkür etmek gerekiyor. Evra'nın 45+'da çizginin üstünden çıkardığı şutu 'Top ağlarda' diye anlatacak başka kaç spiker vardır ki dünyada di mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails