6.04.2011

Stankovic Bunu Hep Yapıyor!



Dün gece oynanan çeyrek final maçları ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bir önceki turda Bayern Münih'i son dakika golü ile eleyen Inter'in bu turdaki rakibi yine Almanya'dan Schalke olmuştu. Guiseppe Meazza Stadı'nda oynanan ilk öaçta Inter 2 kez öne geçmesine rağmen sahadan 5-2'lik tarihi bir hezimetle ayrılarak yarı final şansını mucizelere bıraktı.

Şüphesiz bu 5-2'lik sonuç sadece çeyrek final maçları için değil, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan tüm maçlar dikkate alındığında en çarpıcı sonuç olarak göze çarpıyor. Bundesliga'da küme düşmeme mücadelesi veren Schalke, Magath'ın yerine gelen Ralf Rangnick ile Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz bir sezon yaşamaya devam ediyor.

Maçın henüz 23. saniyesinde yaklaşık 50 metreden attığı gol ile takımını 1-0 öne geçiren Stankovic'in golü ise uzun süre konuşulacak gibi. Schalke kalecisi Neuer'in ceza sahası dışına çıkıp topu kafası ile uzaklaştırmasını fırsat bilen Stankovic tam topun düştüğü yerde bulunarak harika bir gole imza attı.

Ama Stankovic'in bu şekilde attığı ilk gol değil bu. 17 Ekim 2009 tarihinde Genoa ile oynanan lig maçında Sırp oyuncu 45+4. dakikada bu golün neredeyse tıpa tıp benzerini Amelia'nın koruduğu kaleye atmış ve takımını 3-0 öne geçirmişti. Mourinho yönetimindeki Inter'in deplasmanda oynadığı Genoa maçını 5-0 kazandığınıda hatırlatalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails