5.03.2009

Shrek'e Hocasından "Az Yemek Ye" Uyarısı


River Plate'in yeni forvet oyuncusu Cristian Fabbiani, tartıda 100 kiloyu görünce teknik direktör Nestor Gorosito'dan uyarı aldı.

River Plate'in çalıştırıcısı Gorosito, animasyon film karakteri Shrek'e benzerliği nedeniyle Arjantinli taraftarlarca ''Ogre'' lakabıyla çağrılan Fabbiani'ye, ''Az ye'' uyarısında bulundu. Gorosito, Arjantin'den bir radyoya yaptığı açıklamada, 25 yaşındaki futbolcunun son zamanlarda oldukça kilo aldığını, bunun maçtaki performansını olumsuz etkilediğini belirtti.

''Ona, '3 tabak salata yersen kilo veremezsin. İnekler de tüm gün ot yiyor ama hala inekler' dedim'' ifadelerini kullanan Gottiso, Fabbiani'nin kilo verme konusunda sorumluluk hissetmesi gerektiğini, 92 veya 93 değil, 97 kiloya inmesinin yeterli olacağını söyledi. Gorosito, ''Onun maçın 90 dakikasında da oynamasını istiyoruz, yarım saat değil'' diye konuştu.

Fabbiani'nin kiloları, Arjantin liginde en fazla konuşulan konulardan biri olurken, annesinin, oğluna verilen diyet programıyla ilgili televizyonlara verdiği röportajlar da dikkati çekti. Arjantinli futbolcu, ilk zamanlar hakkında yapılan yorumlara gülmekle yetinirken, Pazar günü San Lorenzo'ya 5-1 yenilgiyle biten maçtaki kötü performansı, onu da harekete geçirdi.

Hafta sonu oynanacak maçta, 90 dakika sahada kalma sözü veren Fabbiani, ''Benim fiziğim böyle, fazla değişmez, ancak bu maçın sonuna kadar oynayacağım'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails