3.04.2009

Tottenham Hotspurs'un Yeni Stat Projesi

tottenhamhotspursyenistad1

tottenhamhotspursyenistad3

tottenhamhotspursyenistad2

Ada'nın ekonomik anlamda son yıllarda hızlı bir sirkülasyonla gelişen kulüplerinden olan Tottenham Hotspur'de yapılması planlanan yeni stadyumun proje resimleri ortaya çıkmaya devam ediyor.


Tottenham başkanı Daniel Levy Çarşamba günü yaptığı açıklamada yeni stadyumlarının 58 bin kişilik olacağını söylerken; "Herkes stat yapıyor ve kapasiteyi çok yüksek tutuyorlar. Sonra stadyumlar boş oluyor. Tottenham için böyle bir şey düşünmüyoruz" diyerek atmosfere verdikleri önemi belirtti.

Yeni resimler ise Londra'da Tottenham taraftarlarını oldukça heyecanlandırmış durumda. White Hart Lane Stadyumu ile olan birlikteliğini 1889 yılından beri sürdüren Londra ekibi yeni stadı için 400 milyon pound harcayacak ve stadyumun adı sponsor firma ile değişecek. Northumberland Development Project olarak adlandırılan projenin başlangıç tarihi ise henüz kesinleşmiş değil. Stadyumun en büyük özelliğinin ise bir futbol sahasından çok, dev bir kompleks ve çok lüks hotelleri içinde barındırması olarak ifade ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails