5.06.2010

Arjantin Milli Takımı Kadro Analizi ve Forma Numaraları!


B grubunda yer alan Arjantin ilk maçını 12 Haziran'da Nijerya ile yapacak. Messi ve arkadaşlarının diğer rakipleri Yunanistan ve Güney Kore. Her Dünya Kupası'nda olduğu gibi G.Afrika'da da turnuvanın en büyük favorilerinden biri olan Arjantin 9 puanla bile bu gruptan çıkabilir.

Barcelona forması ile kazanmadığı ödül kalmayan Messi için ise milli takımda iyi oynamadağına dair eleştirilere son vermesi için bu turnuva iyi bir fırsat. 2006 Almanya'da henüz yeni parlayan bir genç yıldızdı ve takımının rotasyon oyuncularından biriydi. Şimdi ise Maradona'dan daha mı iyi ? dedirten 'Faal olarak dünyanın en iyi futbolcusu'.

Maradona'nın elindeki forvetlere bakarsak eğer ilk 11'de kimi tercih edeceğini onun bile kestiremedeği kesin. Messi ve damadı Aguero'nun yerleri garanti gibi. Bu ikilinin yanında Higuain yada sakatlığı geçerse Diego Milito yer alabilir.

Sol kanatta Maradona'nın gözdesi Benfica'lı Di Maria'da yeri garanti olan oyunculardan. Sağ kanatta Gutierrez ve Maxi Rodriguez arasında forma şansı olacak gibi. Orta sahanın ortasında Cambiasso'nun görevini Mascherano'nun olacak ve onada Veron destek verecek gibi gözüküyor.

Savunmada Gabriel Milito'nun çağrılmaması baya sorun yaratabilir. Samuel savunmanın en sağlam adamı. Samuel'in yanında büyük olaslıkla Bayern'li Demichelis yer alacak. Belki Burdisso biraz zorlayabilir ilk 11 için. Beklerdede Heinze ve Otamendi yer almasını bekliyorum.


İşte Arjantin Milli Takımı'nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosu;


1
Diego POZO

2 Martin DEMICHELIS
3 Clemente RODRIGUEZ
4 Nicolas BURDISSO
5 Mario BOLATTI
6 Gabriel HEINZE
7 Angel DI MARIA
8 Juan Sebastian VERON
9 Gonzalo Higuain
10 Lionel Messi
11 Carlos Tevez
12 Ariel GARCE
13 Walter SAMUEL
14 Javier MASCHERANO
15 Nicolas OTAMENDI
16 Serigo Aguero
17 Jonas GUTIERREZ
18 Martin Palermo
19 Diego Milito
20 Maxi RODRIGUEZ
21 Mariano ANDUJAR
22 Sergio ROMERO
23 Javier PASTORE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails