5.06.2010

Sakatlar Kervanına 2 Yıldız Daha Katıldı!


Daha 30 saat önce Vuvuzela'nın Laneti yazımda Dünya Kupası'na hazırlanan ülkelerin sakatlık dolayısı ile 23 kişilik kadrolarından çıkmak zorunda kalan yıldızlarına yer vermiştim.

Bugün bu sakat yıldızlar kervanına 2 futbolcu daha eklendi. Diğer bir deyişle ülkeleri sahada ter akıtırken bu 2 yıldız maçları benim gibi televizyon başında yada hastane odasında seyretmek zorunda kalacak.

Hollanda bugün Amsterdam'da oynadığı hazırlık maçında Macaristan'ı 6-1'lik skorla bozguna uğrattı ve turnuvaya ne kadar hazır olduğunu gösterdi. Maçta 2 gol atan Robben, B.Münih'te sürdürdüğü formunu milli takıma da yansıtıyordu. Ta ki 71. dakikaya kadar...

Dünya Kupası'nda izlemeyi en çok izlediğim oyuncuların başında gelen Robben bu dakikada ayağını ters basarak bir anlamda kendini sakatladı. Hollanda'nın bugün G.Afrika'ya gelen kafilesinde de yer almadı. 24 saat içinde yapılacak kontrollerden sonra durumu netlik kazanacak ama ilk belirlemere göre turnuvada oynaması zor.

Bir diğer sakatlık haberi de Nijerya cephesinden geldi. Nijerya'nın bu turnuvada çok şeyler beklediği 23 yaşındaki John Obi Mikel, bu sezon dizinden ameliyat olmasına rağmen milli takım kadrosunda yer almıştı. Ancak ülkesinin ilk idmanında tekrar sakatlandı ve Dünya Kupası maçlarını kaçıracak.

Chelsea formasını terleten Obi Mikel'in, Maviler'deki takım arkadaşları Ballack, Essien ve Drogba gibi sakatlık dolayısı ile D.Kupası'nı kaçıracak olması ise çok ilginç bir tesadüf olsa gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails