3.02.2011

Haftanın Fotoğrafı!

Chelsea'ye transfer olmasından sonra Liverpool taraftarları o çok sevdikleri, adına beste yaptıkları Torres'in 'Mavi' forma giymesini hazzedemeyince formasını yakmışlar.

Yazın aynı durum NBA'de Lebron James'in başına gelmiş, Miami'ye gittiğini açıklayınca Cleveland taraftarları Lebron James'in formasını yakmıştı.

Atletico Madrid forması giyerken bir maçta yanlışlıkla pazubandının çıkması sonucu 'You Will Never Walk Alone' yazısının görüntülere yansıması ve Liverpool'da geçirdiği sezonlarda çok başarılı olması ve kalpten oynaması Anfield Road tribünlerinin ona adeta tapmasını sağlıyordu. Gerrard'tan sonra belki de taraftarların en sevdiği futbolcuydu Torres.

Liverpool'da şampiyonluk yaşama şansının imkansız olduğunu o da biliyor ve bu sebeple Chelsea'nin yolunu tuttu. Kendince haklı sebepleri olsa da Liverpool taraftarlarının bunu hazzetmesi biraz zaman alacak.

Bu haftasonu Premier Lig'de Chelsea-Liverpool maçının olduğunu ve Torres'in 'Mavi' forma ile ilk maçında 'Kırmızılar'a karşı oynayacağını da dip not olarak belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails