31.01.2011

Ümit Özat'a Saha İçerisinde Saldırı!

Hiçkimse çekmedi Ümit Özat'ın Ankaragücü taraftarından çektiği kadar. Takımın başına bu sezonun başında geçen 34 yaşındaki "Süper Lig'in en genç teknik direktörü" bu haftasonu Manisaspor maçında bir taraftarla yaşadığı kavgayla yine gündeme geldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ankaragücü-Manisaspor'u konuk ederken deplasman ekibi 26. dakikada Kahe'nin golü ile 1-0 öne geçmişti. 42. dakikada Ankaragücü'nün beraberlik golünden sonra Ümit Özat, maç boyunca kendisi aleyhinde tezahürat yapan Ankaragücü taraftarlarına dönerek yumruk hareketi yapıp, elindeki not kağıtlarını fırlatınca tahrik olan bir taraftar sahaya atladı ve olaylar bu dakikadan sonra patladı.

Sahaya atlayan 25 yaşındaki Ankaragücü taraftarı Muhammet Birşat Kahraman Ümit Özat'a yumruk atarken, pehlivan edasındaki Ümit Özat'tan yediği yumrukla ve araya girenlerin etkisi ile kendini bir anda yerde buldu. Sinirini alamayan Ümit Özat yerdeki taraftara tekme atmaya devam ederken araya girenlerin sayesi ile sahaya atlayan taraftar daha fazla dayak yemekten kurtuldu.

Bu olaylar sadece Türkiye sınırları içinde kalmadı tabi. İspanyol Marca.com sitesi de bu olayın haberini yapmış olay anının videosunu vererek.

Olaylardan sonra maçın hakemi Abdullah Yılmaz, Ümit Özat'ı tribünlere gönderirken 34 yaşındaki teknik adam maç sonunda bu sezon yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5. kez 'İstifa ediyorum' açıklamasını yaptı. Her seferinde olduğu gibi 1 gün sonrasında yine bu istifa kararından vazgeçti :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails