18.04.2009

NBA'de Play-Off'lar Başlıyor.

Eastern Conference Western Conference
(1) CLEVELAND vs. (8) Detroit
(2) BOSTON vs. (7) Chicago
(3) ORLANDO vs. (6) Philadelphia
(4) ATLANTA vs. (5) Miami
(1) LOS ANGELES vs. (8) Utah
(2) DENVER vs. (7) New Orleans
(3) SAN ANTONIO vs. (6) Dallas
(4) PORTLAND vs. (5) Houston

NBA'de normal sezon maçları sona erdi. Pazar günü ile beraber Doğu konferansında ve Batı konferansında 8'er takım önce konferans şampiyonu olmak için sonra da 2009 NBA şampiyonu olmak için karşı karşıya gelecekler.

Temsilcilerimizden Hido'nun takımı Orlando, Doğu konferansını 3. sırada bitirirken, Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, Batı konferansını 8. sırada bitirdi ve play-off oynamaya hak kazandı.

82 maçlık sezonda Cleveland aldığı 66 galibiyetle sezonun en çok galip gelen takımı olurken, onları 65 galibiyet ile Batı'nın lideri Lakers takip ediyor.

Geçen sezonun şampiyonu Boston Celtics, 62 galibiyetle Doğu konferansını 2.sırada bitirirken, sezonu 60 ve üzeri galibiyetle tamamlayan 3 takımdan biri oldu.

Doğu'da açık ara Lebron James'li Cleveland favori gözüküyor. Boston ve Orlando onları zorlayacak takımlar olarak gözükse de finale kalmalarını engelleyeceklerini pek sanmıyorum.

Batı'nın geçen sezonki şampiyonu Lakers, bu sene de finale göz kırpıyor. Onları zorlayacak takımlar Denver ve San Antonio Spurs olucak.

Benim final tahminim Cleveland-Lakers şeklinde.

Sizlerin de final tahmininizi alttaki yorum bölümünde bekliyorum.


1 yorum:

  1. Orlando belki başarır diyorum ama
    sezon belli ediyo zaten Kobe&LeBrown

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails