28.02.2009

Arsenal-Roma Maçında Hakem Oyuncuları Unuttu !

Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur heyecanı başlarken önceki gece oynanan Arsenal-Roma maçında sahalarda ender rastlanacak bir olay gerçekleşti. Arsenal’in Van Persie’nin attığı penaltı golüyle 1-0 kazandığı maçın devre arasında İngiliz ekibi sahaya 9 kişiyle çıktı ve maç böyle başladı.

Karşılaşma sonrası akıllarda mücadeleden çok bu olay kaldı. Arsenal sahaya 9 kişi çıktığı halde bunun farkına varamayan maçın Danimarkalı hakemi Claus Bo Larsen, mücadelenin ikinci yarısını başlattı.

William Gallas ve Kolo Toure’nin soyunma odası koridorlarından koşarak sahaya gelmesinin ardından hakem, maçı durdurdu ve Kolo Toure’ye sarı kart gösterdi oyun yeniden başladı. Olayın perde arkasında ise ilginç bir durum vardı. Batıl inançları gereği devamlı sahaya arkadaşları çıktıktan sonra en son adım atan Toure, Gallas’ın soyunma odasında olduğunu görünce onu beklemeye başladı. Ancak, diğer oyuncular sahanın yolunu tutmasına rağmen Gallas, aldığı bir darbe nedeniyle kendisine tedavi yaptırıyordu. Gallas’ı bekleyen Toure de bu durumun farkına varmadı. İki oyuncu da bu yüzden sahaya çıkmakta geciktiler ve başlama vuruşunu kaçırdılar.

Haberin videosu için;

http://www.futbolizlesek.com/video/855/Arsenal--Roma-ma%C3%A7%C4%B1nda-skandal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails