19.04.2009

Anma Töreni'nde Saygısızlık Yapan Itandje'ye Liverpool'dan Ceza !



İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kulüp tarihi açısından oldukça önemli olan Hillsborough faciasının anma törenleri büyük bir olaya sahne oldu.

Galatasaray'ın da transfer etmek istediği ancak anlaşamadığı Liverpool'un Fransız kalecisi Charles Itandje, futbolcuların ve yöneticilerin de katıldığı Hillsborough faciasının 20. yıldönümü anma töreninde gülerken ve etrafta gezinirken kameralara yakalandı. On binlerce taraftarın da katıldığı törende Itandje'nin bu tavrı büyük tepki toplarken, bu konudaki hassasiyeti bilinen Liverpool Kulübü Fransız kaleciye cezayı kesti.

Liverpool Kulübü'nden yapılan açıklamada, Itandje'nin acil olarak 14 gün kulüpten uzaklaştırıldığı görüntülerin tam olarak incelenip gerekli değerlendirmelerin yapılmasının ardından ise cezanın yeniden gözden geçirileceği belirtildi.

26 yaşındaki Itandje, takımının Cuma günü yaptığı antrenmana da katılmazken yaptığı bir açıklamayla tüm Liverpool taraftarlarından özür diledi. Itandje böyle bir davranışta bulunduğu için çok üzgün olduğunu söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails