21.04.2009

Bolu Amatör Ligi Maçı'nda İlginç Protesto


Bolu'da oynanan Amatör Ligi Play-Off karşılaşması öncesinde il hakem kurulunun yaptığı hakem atamalarını ve verilen cezaları protesto eden iki takım oyuncuları, tepkilerini pankartla göstererek sahayı terk ettiler.

Karaçayır sentetik sahada Aladağspor ve Köy Hizmetleri Köroğluspor takımları arasında oynanacak olan Bolu Amatör Ligi Play-Off karşılaşması öncesinde ilginç bir olay yaşandı.

İl Hakem Kurulu'nun sezon başından bu yana yaptığı hakem atamalarının ve futbolculara verilen cezaların yanlış olduğunu savunan iki takım futbolcuları sahaya "İl Hakem Kurulu'nu protesto ediyoruz" yazılı pankartla çıktı. Taraftarların ve hakemlerin şaşkın bakışları arasında yaşanan bu olay sonrasında futbolcular pankartı sahanın ortasına bıraktılar. Futbolcular daha sonra hep birlikte soyunma odasına giderken, hakemler bir süre sahanın ortasında bekledi. Futbolcular sahaya çıkmayınca orta hakem Aytaç Nemlioğlu ve yardımcıları sahadan ayrıldılar. Yaklaşık 15 dakika sonra iki takımın oyuncuları tekrar sahaya gelerek hakemsiz bir şekilde kendi aralarında çift kale maç yaptılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails