21.04.2009

Şanlıurfa Belediyespor'lu Yönetici Hakemi Tokatladı !


TFF 2'nci Lig 5'nci grupta ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfa Belediyespor ile GASKİ arasında oynanan karşılaşmanın sonunda olaylar çıktı.

11 Nisan Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 7 oyuncusu sarı, 2 oyuncusu ise kırmızı kart gören Şanlıurfa Belediyespor, 86. dakikada Gaskisporlu Zafer'in attığı gol ile 1-0 kaybetti.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Şanlıurfa Belediyesporlu oyuncular, hakemlere tepki göstermeye başladı. Bu sırada, sahaya giren Şanlıurfa Belediyesporlu yöneticilerden Mustafa Ocakoğlu, tartıştığı maçın orta hakemi Alparslan Cebe'nin yüzüne tokat attı. Bir anda sahanın karışmasının ardından hakem Cebe, polislere kendisine tokat atan kişiden şikayetçi olduğunu söyledi. Bunun üzerine polisler, saha içinden ayrılıp soyunma odasına giden Ocakoğlu'nu gözaltına almak istedi. Ancak, bu sırada Şanlıurfa Belediyesporlu oyuncular, soyunma odasına girmek isteyen polislere izin vermedi. Polisler ile futbolcular arasındaki kısa süreli arbede, polis müdürleri ile takım yöneticilerinin araya girmesiyle son buldu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails