19.06.2010

Süper Lig'de Yıldızlar Geçidi!

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören bugün Quaresma'nın imza töreninde "Türkiye'de ki gelmiş geçmiş en büyük transferi yaptık" demişti.

Demirören'in bu açıklamaları tartışılır tabi ki ama diğer Süper Lig kulüpleri de transferde boş durmuyor ve daha önceden gelmeleri neredeyse imkansız olan isimler ligin yeni çıkan takımına bile transfer olabiliyor.

Süper Lig'de bu sezon ilk kez mücadele edecek olan ve İzmir'i temsil edecek tek takım olan Bucaspor, Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını 60 kez giyen ve Monaco'da 4 sezondur istikrarlı bir şekilde forma giyen Leko'yu transfer etti. 30 yaşındaki oyuncu gelme sebeplerinde İzmir'i internetten araştırıp çok beğenmesinin başrol oynadığını belirtmiş.

Geçen sezon Vassell, Vittek, Sapara, Geremi gibi oyuncuları transfer eden A.Gücü, Olympiakos'un 34 yaşındaki sağ bek oyuncusu Zewlakow'u transfer etti. 31 kez Ş.Ligi forması giyen Polonyalı oyuncu 96 kez de Polonya milli takımının formasını giymiş.

Kiralık olarak aldığı Makukula ile yeni sezonda anlaşamayan Kayserispor'un ise eski gol kralı oyuncusnun yerini yine Portekizli bir golcü ile dolduracağı söyleniyor. 34 kez milli olan 27 yaşındaki oyuncunun 34 milli maçta 11 golü var. Geçen sezonu pek verimli geçmese de Makukula'da İngiltere'den gol atamadan gelmişti. Helder Postiga'nın da Süper Lig'de gol kralı olamayacağını kimse söyleyemez herhalde.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails