16.08.2010

Reina Liverpool'u Çok Fena Yaktı!

Premier Lig'de ilk hafta maçlarında sonucu en çok merak edilen karşılaşma Liverpool ile Arsenal arasındaydı.

Geçen sezonu hayal kırıklığı ile geçiren ve 2010-2011 sezonuna Roy Hodsgon yönetiminde başlayan Liverpool'da sahada yeni transferlerden Jovanovic ve Joe Cole yer alırken Arsenal cephesinde de Bordeuax'dan alınan golcü oyuncu Chamakh ve yine Fransa'nın Lorient takımından alınan Koscielny ilk 11'de yer alıyordu.

Ev sahibi Liverpool'da Torres tam hazır olmadığı için yedeklerde yer alırken, Arsene Wenger de Van Persie ve Fabregas gibi oyunculara ilk 11'de şans vermemişti aynı sebepten ötürü.

Chelsea'den transfer edilen ve büyük umutlar beklenen Joe Cole'un tam devre biterken kırmızı kart görmesi Liverpool'un umutlarını kırsa da 10 kişi 'Kırmızılar' Ngog'un 46. dakikada attığı golle öne geçtiler. Oyuna sonradan giren Torres'in de etkili oyunu Liverpool için avantajdı.

Tam herşey Liverpool için iyi giderken 90+1. dakikada Chamakh ile girdiği hava topu mücadelesinde topu kontrol etmeye çalışan Reina'nın topla yere düştüğü pozisyon sonrası direkten döndükten sonra göğsüne çarpan topu yakalayamaşı takımını 3 puandan etti.

Akıllara hemen Dünya Kupası'nda yaşanan kaleci hataları geldi. Herhangi bir Arsenalli'nin şaka yollu Premier Lig'in resmi topunu, Dünya Kupası topu 'Jabulani'ile değiştirme ihtimali ne kadar bilemiyorum ama 17 Kasım 2009'da 'Balon kurbanı olan' Reina yine İngiltere'de en çok konuşulacak isim olacak bu kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails